Message Boards

You are here: Message Boards > Localities > Central Europe > Poland > Former Provinces [1975-1998] > Plock > Question/Help with Janowo, Przasnysz, Plock
Names or keywords
All Boards   Plock - Family History & Genealogy Message Board

Question/Help with Janowo, Przasnysz, Plock

Replies: 38

Re: Janowiec Kościelny

JOHNSZY1  (View posts) Posted: 11 Jun 2011 11:27AM GMT
Classification: Query
Witam Wiesław,

Będę korzystać z Google Translate, aby spróbować napisać do Ciebie. Daj mi znać, jak jasne jest tłumaczenie. Jeśli piszesz do mnie w języku polskim, będzie korzystać z usługi Google Translate, aby przeczytać odpowiedź.

Dziękuję za kolejne zdjęcie Szypulki-Zagórzu. Nie wiem, dlaczego ten dom znajduje się na liście jako dworek na stronie internetowej Janowiec Kościelny.

Mam nadzieję, że cieszyć się chata w Zembrzus Mokry Grunt. To przypomina mi mojego ojca ciotka Władysława Szypulska Zembrzuska. Ona była zastępczą matką dla mojego ojca, gdy był nastolatkiem, a ona była bardzo miła dla wszystkich z mojej rodziny, później w jej życiu.

Czy spróbować napisać do mnie na tymczasowy adres gmail pisałem w poprzednim wpis na tym blogu? Udało mi się pomyślnie wysyłać wiadomości e-mail na adres gmail z innego adresu, więc musi działać. Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś tak, proszę wysłać do mnie e-mail w nisk.john @ gmail.com.

Mam nadzieję, że lato przebiega dobrze i że uczysz się nowych informacji w tym miesiącu w seminarium historii na Janowiec Kościelny.

- John
  << Prev  |  Viewing 31 - 39 of 39
SubjectAuthorDate Posted
JOHNSZY1 22 Apr 2011 5:37PM GMT 
szypulskiwies... 15 May 2011 4:53PM GMT 
JOHNSZY1 21 May 2011 4:40PM GMT 
szypulskiwies... 10 Jun 2011 9:31PM GMT 
szypulskiwies... 10 Jun 2011 9:43PM GMT 
JOHNSZY1 11 Jun 2011 5:27PM GMT 
JOHNSZY1 15 Jun 2011 2:13AM GMT 
JOHNSZY1 24 Sep 2011 3:07PM GMT 
JOHNSZY1 11 Jun 2011 5:59PM GMT