Witam Wiesław,
Będę korzystać z Google Translate, aby spróbować napisać do Ciebie. Daj mi znać, jak jasne jest tłumaczenie. Jeśli piszesz do mnie w języku polskim, będzie korzystać z usługi Google Translate, aby przeczytać odpowiedź.
Dziękuję za kolejne zdjęcie Szypulki-Zagórzu. Nie wiem, dlaczego ten dom znajduje się na liście jako dworek na stronie internetowej Janowiec Kościelny.
Mam nadzieję, że cieszyć się chata w Zembrzus Mokry Grunt. To przypomina mi mojego ojca ciotka Władysława Szypulska Zembrzuska. Ona była zastępczą matką dla mojego ojca, gdy był nastolatkiem, a ona była bardzo miła dla wszystkich z mojej rodziny, później w jej życiu.
Czy spróbować napisać do mnie na tymczasowy adres gmail pisałem w poprzednim wpis na tym blogu? Udało mi się pomyślnie wysyłać wiadomości e-mail na adres gmail z innego adresu, więc musi działać. Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś tak, proszę wysłać do mnie e-mail w nisk.john @ gmail.com.
Mam nadzieję, że lato przebiega dobrze i że uczysz się nowych informacji w tym miesiącu w seminarium historii na Janowiec Kościelny.
- John