Jmenuji se Josef.Můj dědeček se narodil 03.04.Ledčice-Česká republika a zemřel 02.01.1976.Vyprávěl,že měl starší bratry.Jeden měl manželku Antonii,která se narodila ve Městě Štětí.Odjeli spolu do Austrálie,někam do osady Kulin u Pertu,kde si zařídili farmu.Když odjížděli měli již malého synka,kterého museli zanechat doma v Českoslov.,protože byl velmi nemocný a jako malý zemřel na černý kašel.Moje matka dcera Míloslava doška,měla dopisy a fotografie,které zapůjčila a ztratily se.Vyprávěla o svém strýci,který na farmě přišel o nohu,kterou mu museli amputovat.Do Austrálie za nim odjel také další jeho bratr Josef,nebo Karel,který byl prý velký dobrodruh,dal se k policii a asi ho někde zastřelii na Novém Zelandu,protože o něm již potom neměli žádné zprávy.Když moje matka Miloslava Došková ještě žila,měla velké přání,najít strýce a príbuzné v Austrálii Kulinu,ale toho se již nedožila.Přál bych si je najít za moji matku.Byl bych rád,kdyby jste to byli Vy z Koulinu.Těším se za Vaši odpověd Josef Vedlik-Došek.